Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Stig Nylanders Trädgård- och Fastighetsskötsel i Västmanland har sedan snart 20 år tillbaka utfört trädgårdsskötsel till företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi är ett flexibelt företag som kan skräddarsy unika lösningar för trädgårdsskötsel, snöröjning och fastighetsskötsel i Västmanland. Genom att anlita oss kan vi ge er bostadsrättsförening en välskött tomt där de boende kommer att trivas att vistas. Våra fastighetsskötare har lång erfarenhet inom branschen och vet hur arbetet ska utföras på ett effektivt och korrekt sätt så att ni alltid får perfekt resultat. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med er trädgårdsskötsel för era fastigheter.

 

Trädgårdsskötsel i Västmanland

Vi kan ta hand om allt du behöver ha utfört i din trädgård som bland annat häckklippning, beskärning av buskar och träd, ogräsbekämpning, plantering av nya växter och gräsklippning i Västmanland. Vi erbjuder dig möjligheten att teckna ett förmånligt avtal med oss där vi åtar oss att underhålla er fastighets trädgård så att den alltid är vacker och grönskande. Vi kan även utföra slyröjning, kantklippning och lövblåsning och mycket annat kring er fastighet så att marken alltid är i topptrim. Vi utför arbetet utifrån de förutsättningar som gäller, antingen manuellt med handkraft eller med maskiner. Under vintern kan vi erbjuda er snöröjning i Västmanland och även sandning så att era boende alltid kan ta sig fram till fastigheten på ett säkert sätt.

Ni är välkommen att kontakta oss genom vårt formulär på hemsidan. Här kan ni boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi inspekterar er trädgård och lämna förslag på lösningar. Därefter kan ni erhålla en offert utifrån era önskemål och behov med ett konkurrenskraftigt pris. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt platsbesök idag!

Fyll i formuläret nedan för att boka in ett möte med oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag med trädgård- och fastighetsskötsel. Vi sköter om och vårdar din trädgård och fastighet i Västmanland med omsorg och skicklighet