Behöver ditt företag hjälp med gräsklippning i Västmanland?

När du behöver hjälp med fastighetsskötsel i Västmanland kan du med varm hand vända dig till oss. Vi hjälper fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar med trädgårdsskötsel som exempelvis gräsklippning i Västmanland. Vi kan erbjuda helhetslösningar där fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel och snöröjning ingår till mycket konkurrenskraftiga priser.

Många av våra kunder som anlitar oss för sin fastighetsskötsel i Västmanland väljer också att inkludera trädgårdsskötsel i avtalet så att vi kan underhålla fastigheten både inomhus som utomhus. Att som fastighetsägare kunna tillhandahålla med snygga och tilltalande grönområden vid fastigheten är något som uppskattas mycket av de boende i fastigheten. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din trädgårdsskötsel.

 

Gräsklippning i Västmanland

Gräsklippning är en av de saker som vi kan utföra på fastighetens mark men även ogräsrensning som får din gräsmatta att bli friskare. Detta gör att fastighetens markområden ser välskötta ut samtidigt som de ger de boende trivsammare utomhusområden att umgås på. Vi kan också hjälpa dig med slyröjning, dikesklippning och kantskärning. Vi åtar oss också lövblåsning och bortforsling av löv så att din gräsmatta inte täcks av ruttnande löv som kan ge missfärgning eller blåser omkring och stör dina boenden.

 

Växter, buskar och träd

När vi åtar oss trädgårdsskötsel så ingår också klippning av häckar, beskärning av buskar och träd. Det innebär att vi rensar dina marker från döda träd samt beskär träd så att de bättre kan ta upp näring och bli mer levande och ser bättre ut. Vi kan också beskära och formklippa fastighetens buskar. Plantering av blommor, lökar, buskar och träd på dina markområden tar vi också hand om. Självklart ansvarar vi även för bevattning av dina växter och gräsmattor.

 

Andra arbeten som kan ingå i trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel innebär inte bara gräsklippning i Västmanland eller att se till att de boende har grönområde att umgås på. Det kan också innebära att vi åtar oss generell markskötsel som exempelvis vårstädning av gården, löpande gårdsstädning, tömning av papperskorgar, underhåll av lekplatser, uppsättning av trädgårdsdetaljer eller uppsättning av staket. De avtal som vi skriver med våra kunder kan skräddarsys och innehålla allt som ni har behov av att få hjälp med. Det gör att vi kan erbjuda unika lösningar för varje kund.

 

Hjälp med snöröjning

Det är också vanligt att våra kunder vill ha hjälp med snöröjning under vintern. Det innebär att när det snöar så kommer vi ut och plogar gångvägar och bilvägar. Vi skottar rent framför portar, ingångar till allmänna utrymmen och trappor. Vi kan också hjälpa dig med takskottning och ishackning. Stig Nylanders fastighetsskötare plogar också bort snövallar till allmänna vägar så att de boende kommer ut med sina bilar och sophämtare och brevbärare kan ta sig fram till brevlådorna. Vi utför även sandning så att de boende kan ta sig fram på ett säkert sätt i halkan när de lämnar eller anländer till sina bostäder.

 

Hur vi kan hjälpa dig med din trädgårdsskötsel

Oftast brukar vi teckna avtal med våra kunder som sträcker sig över en period. Avtalet omfattar oftast fastighetsskötsel i Västmanland men brukar även innehålla trädgårdsskötsel och snöröjning. Det innebär att vi kan åta oss komplett förvaltning av fastigheter och fastigheternas marker. Därmed behöver du som fastighetsägare inte tänka så mycket på fastighetens underhåll, utan vi gör löpande kontroller och underhåller både fastigheter och markområden i förebyggande syfte. Vi åtar oss även enklare reparationsarbeten, elarbeten och VVS arbeten. Vi kan sanera klotter vid behov, utföra trappstädning och städning i allmänna utrymmen som källare eller tvättstuga.

 

Pris för fastighetsskötsel

Hur mycket det kostar att anlita oss för fastighetens förvaltning beror på vilka tjänster som ska ingå i avtalet och avtalets längd. Vi kan erbjuda fastighetsskötsel i Västmanland i olika perioder så att ni är säkra på att era fastigheter håller ett bra skick och att era markområden tas väl om hand, såväl sommartid som vintertid. Ni är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel har utbildade och erfarna medarbetare som utför arbetet på ett korrekt sätt och med stor serviceanda.

 

Använd gärna formuläret på sidan för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera dina önskemål och sedan lämna en offert för er fastighetsskötsel i Västmanland. 

Få offerter för trädgårdsskötsel i Västmanland

Vänligen fyll i vårt formulär så ser vi till att skicka din förfrågan till företag som erbjuder trädgårdsskötsel i Västmanland.