Saker att tänka på vid köp av fastighetsskötsel i Västmanland

Tänk på detta när du tar hjälp med fastighetsskötsel i Västmanland

När det är dags att anlita en fastighetsskötare i Västmanland finns det en del som kan vara bra att tänka på. Fundera hur ofta vill du ha hjälp med fastighetsskötsel, vilken budget du har att röra dig med och vilka sysslor du önskar hjälp med. Vi hjälper dig gärna med rådgivning i dessa frågor genom ett kostnadsfritt platsbesök med offertlämning. Du är också välkommen att kontakta oss för hjälp och rådgivning i initiala frågor kring fastighetsskötsel i Västmanland.

Vad ingår i fastighetsskötsel?

Området och begreppet fastighetsskötsel rymmer en hel rad av olika tjänster - och det handlar om både skötsel inomhus och utomhus. Vi på Stig Nylanders riktar oss framförallt till företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, men tar även an oss större uppdrag från privatpersoner. En populär tjänst är häck- och gräsklippning - en tidskrävande uppgift som många gärna lämnar över till någon annan.

Som ny fastighetsägare kan det vara svårt att veta vilka uppgifter inom fastighetsskötsel som är mest tidskrävande och kräver mest kunskap. Vi hjälper gärna dig att bilda en uppfattning av vilka delar av din trädgård- och fastighetsskötsel som är lämpligast att lämna över till en fastighetsskötare ur ett tid- och erfarenhetsperspektiv. Självklart anpassar vi dock alltid våra tjänster efter dina behov och önskemål och skräddarsyr det upplägget som fungerar bäst för din fastighetsskötsel i Västmanland.

Förtroende och kommunikation

När du ska välja fastighetsskötare är det viktigt att du känner att kommunikationen fungerar. Då undviks onödiga missförstånd och arbetet kommer att gå betydligt smidigare. Tydlig kommunikation är något vi på Stig Nylanders anser vara avgörande för ett framgångsrikt och effektivt samarbete. Vi vill gärna träffa dig för ett möte så att du har chansen att ställa dina frågor och känna dig trygg med oss. Vi lämnar gärna referenser från tidigare kunder. Kontakta oss redan idag via telefon eller mail för att prata med vår trevliga personal, eller fyll i ett av våra formulär för kostnadsfria platsbesök här på hemsidan så återkommer vi med information om hur vi kan hjälpa dig.

Vi tar hand om ansökan av RUT- alternativt ROT-avdrag för de tjänster vi erbjuder. På så sätt kan du dra av 30% av arbetskostnader upp till 50 000 kr utan krångel med skatteverket. Vi lägger gärna in avdraget redan i offerten för din fastighetsskötsel i Västmanland så du tydligt ser vad slutpriset blir. För att få göra avdrag måste du ha betalat in tillräckligt med inkomstskatt. Du kan kontrollera på Skatteverkets hemsida hur du ligger till i förhållande till att ha rätt till avdrag samt läsa mer om hur RUT- och ROT-avdrag fungerar.

Kontakta Stig Nylanders för fastighetsskötsel i Västmanland

Du är glatt välkommen att kontakta oss via formuläret här på vår hemsida om du önskar eller har frågor kring fastighetsskötsel i Västmanland. Vi träffas gärna genom ett kostnadsfritt platsbesök för att skapa oss en bra bild av hur uppdraget ser ut. Då ser vi bland annat hur stora ytor det handlar om och hur skicket på fastigheten är. Det hjälper oss att göra en korrekt prissättning. Kontakta oss redan idag om du har frågor kring fastighetsskötsel, vi finns här för att stötta dig längs vägen. Vi ser fram emot att hjälpa till med din fastighet!

Få offerter för trädgårdsskötsel i Västmanland

Vänligen fyll i vårt formulär så ser vi till att skicka din förfrågan till företag som erbjuder trädgårdsskötsel i Västmanland.