Månadsavtal för fastighetsskötsel i Norberg - enkelt och smidigt

Om du äger en fastighet kan du välja att anlita ett företag för att sköta om det löpande underhållet av din fastighet och fastighetstomten. Här kan du läsa mer om vilka fördelar det finns med att teckna månadsavtal för din fastighetsskötsel i Norberg.

För företag och bostadsrättsföreningar finns det möjlighet att teckna månadsavtal med ett företag som åtar sig såväl invändig som utvändig fastighetsskötsel i Norberg. En fastighet behöver löpande underhåll för att dels förhindra dyrbara reparationer men också för att öka trivsel hos de som vistas i fastigheten och på fastighetens marker. När du behöver hjälp med din fastighets skötsel kan du kontakta oss på Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel som är specialister på fastighetsskötsel i Norberg. Vi kan erbjuda dig fastighetsskötsel vid enstaka tillfällen och vid behov men också trygga månadsavtal där vi övertar allt ansvar för din fastighetsskötsel i Norberg.

 

Vad omfattar ett månadsavtal för fastighetsskötsel i Norberg?

Våra månadsavtal utgår helt från din fastighets behov och dina önskemål och kan omfatta såväl invändig som utvändig fastighetsskötsel i Norberg. I avtalet stipuleras villkoren för din fastighetsskötsel vilket bland annat innebär en specifikation över vilken typ av skötsel som ingår, inställelsetider och löpande underhåll. Du kan välja att vi utför vissa delar eller att du ska kunna släppa allt kring din fastighetsskötsel och överlåta det ansvaret helt till oss. Med våra månadsavtal bidrar du till att skapa en ökad trivsel och en större trygghet för de boende eller för de som vistas i fastigheten.

 

Fördelar med våra månadsavtal

Det finns många fördelar med att ha ett månadsavtal för din fastighetsskötsel i Norberg med oss. Nedan finner du några av dessa.

 

  • Endast en kontaktperson som du alltid når snabbt och enkelt
  • Du kan anpassa avtalet helt utifrån dina behov och önskemål
  • Genom att vi löpande utför översyn och underhåll kan du spara pengar genom att slippa omfattande reparationer som exempelvis fuktskador.
  • Vi klipper gräsmattor, krattar löv och städar din fastighets gård exakt så ofta som du önskar.
  • Vi håller rent från snö och sandar under vintertid så att de boende kan gå och komma säkert till sina bostäder.
  • Du får en bättre överblick över kostnaderna för din fastighetsskötsel i Norberg.

 

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation kring din fastighetsskötsel

När glödlampor går sönder i trapphus, då kranar läcker i en tvättstuga eller då gångvägarna är fulla med snö kan hjälpen vara nära. Då är det tryggt att ha ett månadsavtal med ett företag som erbjuder fastighetsskötsel i Västmanland. Vi hos Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel har mångårig erfarenhet inom fastighetsskötsel och kringliggande tjänster. Vi kan snabbt hjälpa dig med uppkomna problem och med det löpande underhållet för din fastighet. Det bidrar till minskade renoveringskostnader och en ökad trivsel hos de boende. Kontakta oss för att erhålla fri konsultation kring din fastighetsskötsel i Norberg. 

Få offerter för trädgårdsskötsel i Västmanland

Vänligen fyll i vårt formulär så ser vi till att skicka din förfrågan till företag som erbjuder trädgårdsskötsel i Västmanland.