Månadsavtal för snöröjning i Västmanland

Som fastighetsägare kan det vara tryggt att teckna avtal för snöröjning på månadsbasis. Genom att ni tecknar avtal med oss slipper ni tänka på att det snöar då vi tar över ansvaret för att era gångbanor och vägar alltid är plogade och sandade i samband med snöfall.

När vintern kommer och snön börjar falla kan det vara tryggt för dig som fastighetsägare att ha avtal för snöröjning för dina fastigheter. Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel har varit verksamma inom branschen i snart 20 år och åtar sig snöröjning, fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Genom att anlita oss för din snöröjning i vinter kan du vara säker på att dina gångbanor och bilvägar blir plogade då det snöar så att boende enkelt kan ta sig till och från sina bostäder. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din snöröjning i Västmanland.

 

Snöröjning i Västmanland

Det är viktigt att snöröjningen fungerar för privata fastigheter då det är fastighetsägaren som är ansvarig för olyckor som sker på fastighetens mark om det inte är snöröjt. Därför är det viktigt att du som fastighetsägare har avtal med ett företag som snabbt kan rycka ut och utföra snöröjning och sandning av fastighetens mark. Hos oss kan du teckna avtal som sträcker sig från en månad och framåt för din snöröjning i Västmanland.

 

Vad ingår i avtalet om snöröjning?

När du tecknar avtal med oss om snöröjning så förbinder vi oss att utföra snöröjning då det snöat en viss mängd, oftast 4-6 centimeter för gångbanor och 6-8 centimeter för bilvägar. I avtalet ingår även snöskottning vid portar, ingångar till allmänna utrymmen och trappor. Vi utför även sandning av gångbanor och bilvägar så att de boende kan promenera säkert till och från sina bostäder. Vi kan även erbjuda dig ytterligare snöröjning utifrån de önskemål och behov som du har.

 

Snöröjning som en del av fastighetsskötsel i Västmanland

Vi kan också åta oss fastighetsskötsel i Västmanland där även trädgårdsskötsel och snöröjning ingår i uppdraget. Det gör att vi kan erbjuda er en komplett lösning för er fastighets förvaltning, såväl inomhus som utomhus. Vi på Stig Nylanders har mycket förmånliga avtal för er fastighetsskötsel i Västmanland till mycket konkurrenskraftiga priser.

 

Kontakta oss för mer information

Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel har under snart 20 år hjälpt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med fastighetsskötsel i Västmanland. Våra medarbetare är yrkesutbildade och har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att du alltid får arbetet utför korrekt och i tid. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett platsbesök där vi kan diskutera dina behov och önskemål. Du kan även kontakta oss för mer information om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med din snöröjning i Västmanland.

Få offerter för trädgårdsskötsel i Västmanland

Vänligen fyll i vårt formulär så ser vi till att skicka din förfrågan till företag som erbjuder trädgårdsskötsel i Västmanland.