Behöver ni hjälp med gräsklippning i Västmanland?

Anlita oss för gräsklippning i Västmanland

För dig som anlitar fastighetsskötare för gräsklippning Västmanland finns chansen att frigöra värdefull tid som du istället för skötsel och underhåll av din fastighet, kan lägga på andra saker i livet som du värdesätter. Föreställ dig att komma hem till en nyklippt gräsmatta och direkt kunna sätta igång med matlagning, umgås med familjen eller slå dig ner med en bok istället för att dra fram gräsklipparen. Ta gärna kontakt med oss via formulären på hemsidan så återkommer vi med hur vi kan hjälpa dig med gräsklippning och annan fastighetsskötsel.

Du kan få RUT-avdrag på din gräsklippning i Västmanland

När du anlitar företag som hjälper dig med gräsklippning räknas det som trädgårdsarbete. För dessa tjänster kan du använda det så kallade RUT-avdraget för skattereduktion. På så vis kan du dra av en del av kostnaden som du betalar för uppdraget. Som mest får du göra avdrag på hälften av arbetskostnaden. Det finns också en övre maxgräns som är på 50 000 kronor per person och år när det gäller ROT- och RUT-avdrag sammanräknat. Kontakta oss så förklarar vi gärna mer kring hur det fungerar.

Det finns några kriterier som du behöver uppfylla för att få tillgång till RUT- och ROT- avdrag när du anlitar hjälp med fastighetsskötsel Västmanland eller gräsklippning i Västmanland. Du behöver bo i den aktuella bostaden där du vill ha skötsel alternativt använda den som fritidsbostad. Dessutom ska du äga bostaden där arbetet ska utföras. För att få göra skatteavdrag behöver du ha betalat in tillräckligt med inkomstskatt. På Skatteverkets hemsida kan du smidigt och enkelt själv undersöka hur du ligger till i förhållande till avdrag inför ditt inköp av fastighetsskötsel och gräsklippning.

Varför ta hjälp med gräsklippning?

Att satsa på att anlita hjälp med fastighetsskötsel som snöröjning, gräsklippning med mera, är en investering i dig själv och ditt liv. Utöver att du frigör tid får du även ett professionellt utförande som gör att din fastighet och trädgård stormtrivs. Gräsmattan får den extra omvårdnad den förtjänar och vi använder alltid professionella redskap. På sätt och vis gör du både dig själv och din fastighet en tjänst när du anlitar oss på Stig Nylanders. Ta gärna kontakt med oss via formulären här på hemsidan så hjälper vi dig vidare.

Vi hjälper dig med gräsklippning under hela säsongen, det vill säga från den första klippningen på vårkanten fram till att gräset slutar växa under hösten. Våra maskiner är i topptrim så att ditt gräs klipps på bästa sätt och vi varierar gärna riktning på klippningen - det mår gräsmattan allra bäst av. Hur ofta och vilken längd vi klipper gräset, anpassas efter kundens behov och klippet kan sparas till eventuella trädgårdsland, marktäckning eller kompost om så önskas.

Hör av dig till oss för hjälp med gräsklippning i Västmanland

Vi rekommenderar att du fyller i en offertförfrågan om du vill att vi ser över dina fastighetsbehov och återkommer med prisuppgift för ditt projekt. Det kan handla om allt inom fastighetsskötsel Västmanland, exempelvis gräsklippning under sommarsäsongen eller snöröjning under vintersäsongen. När vi lämnar prisuppgift anger vi vad priset blir efter ROT-avdrag så att du får en sanningsenlig bild av slutpriset redan från början. Senare är det vi som tar hand om administrationen gentemot Skatteverket så det är ingenting du behöver bekymra dig om. Kontakta oss gärna för mer information om oss på Stig Nylanders eller frågor om trädgård- och fastighetsskötsel.

Få offerter för trädgårdsskötsel i Västmanland

Vänligen fyll i vårt formulär så ser vi till att skicka din förfrågan till företag som erbjuder trädgårdsskötsel i Västmanland.