Fastighetsskötsel i Västmanland - Fokus på kvalité

När du ska anlita ett företag för din fastighetsskötsel i Västmanland kan du tryggt vända dig till oss som snart har varit verksamma i 20 år i branschen. Vi tar hand om din fastighetsskötsel såväl inomhus som utomhus.

När du äger en fastighet eller bor i en bostadsrättsförening, finns det mycket saker som du behöver hålla rätt på. Att dessutom sköta om fastighetens skötsel brukar för de flesta bli svårt då det ofta saknas både tid och kunskap. Att äga en fastighet innebär vissa förpliktelser gentemot de boende i fastigheten. De förväntar sig att trasiga lampor i trapphusen åtgärdas eller att trapporna hålls rena. Att anlita professionell hjälp för din fastighetsskötsel i Västmanland gör att du ökar trivseln för de boende i fastigheten samtidigt som du håller fastigheten i bra skick.

 

Fastighetsskötsel i Västmanland

Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel åtar sig uppdrag som bland annat fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel och snöröjning i Västmanland. Vi har varit verksamma på marknaden i snart 20 år och har genom åren fått många goda omdömen från våra kunder när det kommer till kvaliteten på våra arbeten och vår kundservice. Som fastighetsägare är det viktigt att du anlitar ett företag som är seriöst, kunnigt och som håller leveranstider. När du söker ett pålitligt företag för din fastighetsskötsel i Västmanland kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att få en trivsammare fastighetsmiljö.

 

Vad vi kan hjälpa dig med

Vi på Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel kan hjälpa dig med all din skötsel av din fastighet, såväl inomhus som utomhus. Bland annat kan vi sanera klotter, byta lampor, utföra mindre reparationer, mindre el- och VVS arbeten, trappstädning, städning av allmänna utrymmen och bistå med kontroller och ha en tillsyn av fastigheten. Vi kan också ta hand om gräsklippning, beskärning av buskar och träd, lövblåsning och lövinsamling samt ogräsbekämpning på fastighetens tomt.  Vi utför också plantering av växter buskar och träd och bevattning av grönområden.

 

Under vintern kan vi utföra snöröjning och sandning av både gångvägar och bilvägar samt skottning framför portar, ingångar till allmänna utrymmen och trappor. Vi kan erbjuda dig förmånliga, skräddarsydda avtal utifrån dina behov och önskemål för din fastighetsskötsel i Västmanland. Det gör att du kan släppa allt som har med fastighetens underhåll att göra och överlåta det ansvaret till oss.

 

Varför behöver du fastighetsskötsel?

Genom att anlita ett företag som ansvarar för fastighetens förvaltning skapar du en större trivsel hos de boende. Vi utför löpande kontroller av fastigheten och säkerställer att den är i bra skick. Det gör att vi snabbt kan utföra underhåll i förebyggande syfte innan skadorna uppstår och blir mer kostsamma att åtgärda. I de fall det redan har uppstått skador så åtgärdar vi dessa snabbt så att de inte påverkar de boende i fastigheten. Vi ser också till att fastigheten är ren och att lampor, lås och annan funktionalitet i fastigheten alltid fungerar. Yttre skötsel som exempelvis gräsklippning, lövblåsning och beskärning av träd och buskar är också något vi gärna assisterar er med. Under vintern ansvarar vi för att snöröjning genomförs och att vägar och gångbanor sandas för säker framfart.

Varför anlita oss för din fastighetsskötsel?

Stig Nylander Trädgård- & Fastighetsskötsel är ett pålitligt företag som erbjudit tjänster som trädgårdsskötsel, snöröjning och fastighetsskötsel i Västmanland under många år. Våra medarbetare har yrkesutbildning och mångårig erfarenhet från branschen. För oss innebär det att vi vet hur din fastighetsskötsel ska utföras på ett korrekt sätt. För dig innebär det att du kan släppa tankarna på underhåll av fastigheten och istället fokusera på företagets kärnverksamhet.

 

Vad kostar det att ha fastighetsskötsel i Västmanland?

Priset för fastighetsskötsel varierar stort beroende på vilken typ av tjänster du har behov av för din fastighet. Vi kan utföra enskilda uppdrag till fasta priser eller timpris men också erbjuda skräddarsydda avtal där det är flera faktorer som påverkar priset för er fastighetsförvaltning. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan lyssna på dina önskemål men också komma med förslag och råd. Därefter kan vi sätta samman en offert med ett konkurrenskraftigt pris för er fastighetsservice. 

Få offerter för trädgårdsskötsel i Västmanland

Vänligen fyll i vårt formulär så ser vi till att skicka din förfrågan till företag som erbjuder trädgårdsskötsel i Västmanland.