Vad innefattar fastighetsskötsel? Guide från kunniga fastighetsskötare från Fagersta

Att anlita en fastighetsskötare för att ombesörja fastighetsskötsel i Fagersta är tryggt då man som fastighetsägare alltid har tillgång till snabb hjälp vid behov. Dessutom får man löpande underhåll av både fastighet och uteplatser vilket ökar trivseln och säkerheten för de boende.

Exakt vad som ingår i fastighetsskötsel i Fagersta varierar mycket beroende på typ av fastighet och om det finns mark runt fastigheten som kräver skötsel. Fastighetsskötsel i Fagersta behövs för alla typer av fastigheter som exempelvis kontor, industrier, hyresrätter, bostadsrätter och för privata fastigheter. Normalt så innefattar fastighetsskötsel såväl invändig som utvändig skötsel.

 

En fastighetsskötares främsta uppgift är att se till att driften av fastigheten är funktionell och att marken runt fastigheten underhålls, under årets alla årstider. Om du behöver hjälp med fastighetsskötsel i Fagersta kan du kontakta oss på Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din skötsel av fastigheten.

 

Guide för fastighetsskötsel i Fagersta

Det är till en fastighetsskötare man vänder sig om en lampa har gått sönder i trapphuset eller om en kran läcker. Utöver enklare service och underhåll så utför en fastighetsskötare många andra uppgifter, både inne i fastigheten och ute på fastighetstomten. Här nedan kan du se vad som kan ingå inom fastighetsskötsel.

 

Invändig fastighetsskötsel i Fagersta

 • Byta av glödlampor i trapphus och andra gemensamma utrymmen
 • Enklare VVS-arbeten som exempelvis byte av blandare, tätning av läckande kranar, installation av tvättmaskin eller diskmaskin.
 • Enklare el-arbeten som exempelvis installation av uttag, byte av strömbrytare och montering av armatur.
 • Städning i trapphus, källare och andra gemensamma utrymmen.
 • Enklare underhåll som exempelvis laga trappräcken, spackla sprickor i trappen, målning och annat underhåll enligt överenskommelse.
 • Genom samarbeten med andra hantverksföretag kan vi också erbjuda kompetent hjälp vid större reparationer.

 

Utvändig fastighetsskötsel i Fagersta

 • Städning av gårdsutrymmen och tömning av papperskorgar
 • Kratta och forsla bort löv
 • Klippa buskar, träd och häckar
 • Klippa gräsmattor
 • Plantera nya växter och underhåll av befintliga växter
 • Skotta snö och sanda gångvägar under vintertid
 • Underhåll av utemöbler, lekpark och uteplatser

 

Anlita oss för din fastighetsskötsel i Fagersta

När du behöver hjälp med fastighetsskötsel i Västmanland kan du vända dig till oss på Stig Nylander Trädgård & Fastighetsskötsel som är experter inom området. Vi kan erbjuda dig hjälp vid enskilda tillfällen men också åta oss fastighetsskötsel i Fagersta på månadsavtal, vilket borgar för att du alltid har tillgång till snabb hjälp vid behov.

 

Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi komma ut till din fastighet och lyssna på dina önskemål och behov och samtidigt lämna tips och råd kring din fastighetsskötsel. Därefter kan vi lämna ett konkurrenskraftigt prisförslag för din fastighetsskötsel utan att du förbinder dig för något. 

Få offerter för trädgårdsskötsel i Västmanland

Vänligen fyll i vårt formulär så ser vi till att skicka din förfrågan till företag som erbjuder trädgårdsskötsel i Västmanland.