Snöröjning

Snöröjning

Under vintern blir det lätt besvärligt i samband med snöfall, då bilar får svårt att komma ut från parkeringen samtidigt som de boende har det svårt att ta sig till och från sin bostad. Genom att anlita oss på Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel kan du se fram emot snöröjda bilvägar och gångvägar vid er fastighet varje gång behov uppstår. Vi utför snöröjning med maskiner och fordon eller med handkraft utifrån de förutsättningar som finns. Vi sandar även era gångbanor så att era boenden säkert och tryggt kan ta sig fram utan att riskera olyckor.

 

Snöröjning i Västmanland

Vi utför snöröjning i Västmanland, men kan också erbjuda fastighetsägare, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel i Västmanland. Vi kan skräddarsy unika lösningar för varje kund där vi tar över ansvar för delar av fastighetsskötsel men kan också åta oss en helhetslösning för både fastighet och mark. Det innebär att du kan vara trygg med att fastigheten underhålls och att fastighetens tomt alltid är i perfekt skick. Under vintertid ser vi till att vägar snöröjs och gångvägar sandas så att de boende kan ta sig fram enkelt och säkert.

 

Kontakta oss för mer information om snöröjning i Västmanland

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din snöröjning i Västmanland. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett platsbesök, helt kostnadsfritt. Då kan vi besöka er och diskutera era önskemål och behov och därefter lämna en offert för er snöröjning eller fastighetsskötsel i Västmanland med ett konkurrenskraftigt pris. 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök idag!

Fyll i formuläret nedan för att boka in ett möte med oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag med trädgård- och fastighetsskötsel. Vi sköter om och vårdar din trädgård och fastighet i Västmanland med omsorg och skicklighet