Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Fastighetsbolag, hyresföreningar och bostadsrättsföreningar behöver utföra löpande underhåll på sina fastigheter så att de boende får en bra miljö att vistas i. Det kan vara små saker som att byta lampor i trappor, låsbyten och service av cylindrar, kistor och trycken. Vi monterar även yale doorman, tar hand om trappstädning, gräsklippning och snöröjning eller mer omfattande helhetslösningar inom fastighetsskötsel. Vi på Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel tillhandahåller fastighetsskötsel i Västmanland. Vi har under många år hjälp fastighetsägare att vårda sina fastigheter och marker. Vi kan också erbjuda er avtal där vi löpande tar över ansvaret för er fastighetsskötsel till mycket konkurrenskraftiga priser.

 

Fastighetsskötsel i Västmanland

När du behöver hjälp med din fastighetsskötsel kan du vända till oss. Vi är ett pålitligt företag som har en stor kunskap inom fastighetsskötsel i Västmanland och som kan erbjuda er skräddarsydda lösningar utifrån era behov. Utöver att vi kan underhålla era fastigheter så kan vi även hjälpa er med att beskära buskar, träd, häckklippning, ogräsbekämpning, blomplantering, kantklippning, slyröjning eller gräsklippning i Västmanland.

 

Genom att ingå ett avtal med oss om din fastighetsskötsel i Västmanland kommer vi att utföra vårt uppdrag med bästa resultat och alltid enligt den leveransplan som finns. Vi har fått goda omdömen från tidigare kunder som har anlitat och fortsätter att anlita oss för deras fastighetsskötsel. Det gör att vi vet att även du kommer att bli nöjd med våra tjänster.

 

Boka kostnadsfritt möte

Du kan använda formuläret på vår hemsida eller kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan lyssna på dina önskemål och behov och även lämna tips och råd. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din fastighetsskötsel i Västmanland. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt platsbesök idag!

Fyll i formuläret nedan för att boka in ett möte med oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag med trädgård- och fastighetsskötsel. Vi sköter om och vårdar din trädgård och fastighet i Västmanland med omsorg och skicklighet