Ta kontakt med oss på Stig Nylanders

Ta kontakt med oss på Stig Nylanders

Har du någon fundering kring våra tjänster, eller frågor om trädgård- och fastighetsskötsel? Tveka inte på att höra av dig till oss - vi hjälper dig gladeligen.

Vi har ett brett utbud av tjänster. Vare sig det handlar om blomplantering, ogräsrensning, trädklippning, halkbekämpning, snöröjning, murning, belysning, låsbyte eller lättare el- och VVS-arbeten, kan ni vända er till oss.
Vi har flera olika upplägg att erbjuda. För dig som vill ha kontinuerlig kvalitetsservice till ett riktigt bra pris har vi månadsavtal för alla våra tjänster. Avtalet anpassas efter era behov och önskemål för fastighetsskötsel i Västmanland. Om ert företag endast är intresserade av att få hjälp med enstaka ärenden, hjälper vi självklart gärna er med detta också. För att ge ditt företag den lösning som passar er bäst, bokar vi gärna ett kostnadsfritt platsbesök med offertlämning.

Om du som företagare eller ägare av BRF eller fastighetsbolag funderar över att ta hjälp med något relaterat till trädgårds- och fastighetsskötsel i Västmanland, hör av dig till oss - vi kan våra grejer. 

Boka ett kostnadsfritt platsbesök idag!

Fyll i formuläret nedan för att boka in ett möte med oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag med trädgård- och fastighetsskötsel. Vi sköter om och vårdar din trädgård och fastighet i Västmanland med omsorg och skicklighet

Företagsrecensioner

Y
Vi är supernöjda med Stig Nylanders, de tar väl hand om våra fastigheter och vill, liksom vi, att våra hyresgäster ska trivas.
Ylva Gustafsson, OOLIT FASTIGHETER AB
R
Vi har anlitat Stig Nylanders sedan starten 1998 och vårat samarbete har varit gott.
Roland Pettersson, ORDF. BRF MALMHEM 1
E
Alltid trevligt bemötande och snabb service när saker uppstår. Fastighetsskötseln som vi har löpande sköts noggrant och bra!
Emelie Wernell, ORDF. BRF KORNETTEN