Fastighetsskötsel Västmanland omslagsbild

Vi hjälper företag i Västmanland med professionell fastighetsskötsel

Stig Nylanders Trädgård- & Fastighetsskötsel har hjälpt företag samt bostadsrätts- & hyresgästföreningar med fastighetsskötsel av högsta kvalitet sedan 2003. Vi levererar professionell service på ett snyggt, snabbt och smidigt sätt som är anpassat efter våra kunders behov.

Boka platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök idag!

Fyll i formuläret nedan för att boka in ett möte med oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag med trädgård- och fastighetsskötsel. Vi sköter om och vårdar din trädgård och fastighet i Västmanland med omsorg och skicklighet

Stig Nylander Trädgård- & Fastighetsskötsel driver hemsidan Fastighetsskötsel Västmanland

Om ditt företag, bostadsrättsförening eller hyresgästförening behöver hjälp med proffsig gräsklippning, trimning, halkbekämpning, snöröjning låsbyten, blomplantering eller annan trädgårds- eller fastighetsskötsel, finns vi här för dig. Vi har funnits i över sjutton år, har stor erfarenhet inom branschen och hanterar alla jobb med omsorg.

Fastighetsskötsel Västmanland, Gräsklippning Västmanland, Snöröjning Västmanland bild

Månadsavtal för snöröjning i Västmanland

Som fastighetsägare kan det vara tryggt att teckna avtal för snöröjning på månadsbasis. Genom att ni tecknar avtal med oss slipper ni tänka på att det snöar då vi tar över ansvaret för att era gångbanor och vägar alltid är plogade och sandade i samband med snöfall.

Företagsrecensioner

Y
Vi är supernöjda med Stig Nylanders, de tar väl hand om våra fastigheter och vill, liksom vi, att våra hyresgäster ska trivas.
Ylva Gustafsson, OOLIT FASTIGHETER AB
R
Vi har anlitat Stig Nylanders sedan starten 1998 och vårat samarbete har varit gott.
Roland Pettersson, ORDF. BRF MALMHEM 1
E
Alltid trevligt bemötande och snabb service när saker uppstår. Fastighetsskötseln som vi har löpande sköts noggrant och bra!
Emelie Wernell, ORDF. BRF KORNETTEN

Behöver ditt företag hjälp med gräsklipping i Västmanland?

När du behöver hjälp med fastighetsskötsel i Västmanland kan du med varm hand vända dig till oss. Vi hjälper fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar med trädgårdsskötsel som exempelvis gräsklippning i Västmanland. Vi kan erbjuda helhetslösningar där fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel och snöröjning ingår till mycket konkurrenskraftiga priser.

Fastighetsskötsel Västmanland, Gräsklippning Västmanland, Snöröjning Västmanland bild
Fastighetsskötsel Västmanland, Gräsklippning Västmanland, Snöröjning Västmanland bild

Fastighetsskötsel i Västmanland - Fokus på kvalité

När du ska anlita ett företag för din fastighetsskötsel i Västmanland kan du med varm hand vända dig till oss som snart har varit verksamma i 20 år i branschen. Vi tar hand om din fastighetsskötsel såväl inomhus som utomhus.

Tjänster vi erbjuder i Västmanland

Vi vänder oss till företag, fastighetsbolag samt bostadsrätts- & hyregästföreningar i hela Västmanland. Vill du veta mer om våra tjänster? Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Våra Tjänster
Trädgårdsskötsel
Trädgårdsskötsel

Stig Nylanders Trädgård- och Fastig...

Läs mer här

Snöröjning
Snöröjning

Under vintern blir det lätt besvärl...

Läs mer här

Fastighetsskötsel
Fastighetsskötsel

Fastighetsbolag, hyresföreningar oc...

Läs mer här

Boka ett kostnadsfritt platsbesök idag!

Boka platsbesök

Vi löser din fastighetsskötsel i Västmanland - snabbt och enkelt

När ditt företag anlitar oss, kan ni vara trygga med att få ett prisvärt resultat av högsta kvalitet. Vi är mycket noggranna med allt vi gör, samtidigt som vi ser till att servicen är snabb och smidig. På så sätt kan vi leverera gedigen fastighetsskötsel utan att störa er verksamhet.