Om Stig Nylanders

Om Stig Nylanders

Ett erfaret fastighetsskötselföretag med fokus på kvalitet och förtroende som hjälper dig med skötsel och vård av trädgård och fastighet.

Våra fastighetsskötare besitter många års erfarenhet inom branschen och har en bred kompetens inom en mängd olika områden. Tillsammans har vi drivit Stig Nylander Trädgård- & Fastighetsskötsel i över sjutton år och fortsätter med samma driv och glädje än idag. Vår breda kompetens och långa erfarenhet gör att vi kan leverera riktigt bra service till konkurrenskraftiga priser för fastighetsskötsel i Västmanland, vilket bland annat reflekteras i våra kundrecensioner. 

Alltid trevligt bemötande och snabb service när saker uppstår. Fastighetsskötseln som vi har löpande sköts noggrant och bra!
//Emelie Wernell,  ORDF. BRF KORNETTEN


Vårt mål är att varje kund ska känna sig trygg i att deras fastighet tas hand om med noggrannhet och omsorg av våra duktiga fastighetsskötare i Västmanland. Snabba leveranstider är också något som vi värdesätter högt. Anlitar man Stig Nylanders för fastighetsskötsel i Västmanland, kan man lita på att saker och ting sker punktligt och precist.


Tjänster på Fastighetsskötsel Västmanland

Boka ett kostnadsfritt platsbesök idag!

Fyll i formuläret nedan för att boka in ett möte med oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag med trädgård- och fastighetsskötsel. Vi sköter om och vårdar din trädgård och fastighet i Västmanland med omsorg och skicklighet

Boka ett kostnadsfritt platsbesök idag!

Boka platsbesök